Oslo kart

Oslo er hovedstaden i Norge og en ekte skandinavisk juvel. Selvom den var vurdert som en av de mest dyreste europeiske landene, er denne byen omringet av storslått landskap. Den er omringet av fjorder, skoger, fosser og innsjøer. Livet her er trivelig og historien til byen er rik med arkitektur som står som en blanding av gammel og ny stil.

Oslo er den største byen i Norge og kan skryte av mer enn 600,000 innbyggere, og det er kun i byen. De omkringliggende områdene inkluderer innbyggere som kan heve nummeret opp til 1.5 million. Den har masse å tilby med et stort antall museumer, et friluftsmuseum er et av de mest berømte, gallerier i verdensklasse, et veldig rikt natteliv og mange utendørs aktiviteter som tilbyr mange måter å tilbringe din fritid.

En av de mest populære stedene i Oslo er det berømte Aker Brygge nabolaget. Det er den dyreste og mest populære delen i Oslo, på grunn av dens mange restauranter, kafeer, kjøpesentre og kontorbygninger, og hver bygning er en historie i seg selv.

Denne byen er best sett til fots, fordi den er stappfull med grøntområder og skoger og lokalbefolkningen er kjent for å være gode vandrere og nyte utendørsaktiviteter.

Selvom levestandarden er veldig høy i Oslo og den er en av de mest dyreste byen i verden, fortjener denne hovedstaden dens ros, da den er en av de mest attraktive turistattraksjonene i Europa.

Liste over alle bydeler i Oslo.

Areal: 454,09 km²
Befolkning: 674 736 (2018)
Kommunenummer: 0301
Koordinater: 59°54′40″N 10°45′10″E